Pieksämäen toimipiste

Keskuskatu 54, 76150 Pieksämäki
Puh. 050 442 6266, henri.vanska@pasastar.fi

Koko- tai osa-aikatyötä. Työaika: 15-30 h/vko.
Tuloksen mukaan kasvava tuntipalkka.
Lisäksi mahdollisuus päivä-/kuukausibonukseen sekä 300€ taloontulobonukseen.

 

Pasastar on telemarkkinointialan laajin yritys Suomessa. Olemme toimineet yli 30 vuotta ja meillä on 11 toimipistettä. Pasastarilla voit työskennellä joko päätoimisesti tai osa-aikaisesti vaikka opiskelun ohessa. Työajat ovat sovittavissa muun aikataulusi mukaan.

Pieksämäen toimistomme sijaitsee aivan ydinkeskustassa, lähellä rautatieasemaa. Tilamme ovat viihtyisät ja täysin tietokoneistettu.

Meille on tärkeintä työntekijöidemme viihtyvyys ja hyvä palkkataso. Käytössäsi automaattinen soittojärjestelmä (LeadDesk), mikä mahdollistaa nopean soitto- ja tilauksenkäsittelytyön. Sinulle jää kaikki aika mukavaan ja tehokkaaseen myyntiin.

Toimistomme on avoinna arkisin klo 9.00-20.30. Opiskelunsa ohella työskentelevien kanssa suunnittelemme työvuorot miten opiskelu antaa myöden. Takaamme sinulle innostavan ja viihtyisän työpaikan, kannustavat myyntikilpailut, hyvän palkkauksen ja mukavat työkaverit. Lisäksi saat lehtiedun, koulutusajan palkan yms.

Täytä oheinen työhakemus ja liity osaksi rentoa työporukkaamme.

Etämyynti

Mikäli sinulla on esim. kulkuyhteyksien vuoksi mahdoton työskennellä jossain Pasastarin toimistossa, tarjoamme mahdollisuuden toimia myös etänä. Lue lisää linkistä Etämyynti