Hyvinkään toimipiste

Siltakatu 8-10, myymälä 2, 05900 Hyvinkää
Puh. 045 1299 089, hyvinkaa@pasastar.fi

Koko-/osa-aikatyötä. Työaika: 6-40 h/vko.
Kiinteä tuntipalkka + tuloslisät + päiväbonus + lounasetu. Taloontulo bonus jopa 1500 €.

Pasastar on telemarkkinointialan laajin yritys Suomessa. Olemme toimineet yli 30 vuotta ja meillä on 17 toimipistettä. Pasastarilla voit työskennellä joko päätoimisesti tai osa-aikaisesti vaikka opiskelun ohessa. Työajat ovat sovittavissa muun aikataulusi mukaan.

Toiminta Hyvinkäällä käynnistyi maaliskuussa 2011, toimisto sijaitsee hyvällä paikalla keskustassa.

Toimistomme on nykyaikainen ja viihtyisä. Kesällä helteisiin tuo helpotusta tehokas ilmastointijärjestelmä. Meillä on käytössä automaattinen soittojärjestelmä (Leaddesk), mikä mahdollistaa nopean soitto- ja tilauksenkäsittelytyön. Itse työ on siis mukavampaa, mielekkäämpää ja palkitsevampaa. Asiakasrekisterit ja toimeksiannot tulevat suoraan tietokoneisiimme, joten sinun tarvitsee keskittyä vain asiakaspalveluun.

Työyhteisöömme kuuluu monen ikäisiä ihmisiä opiskelijoista eläkeläisiin. Meillä voit työskennellä kokopäiväisesti tai hankkia lisäansioita opiskelun, eläkkeen tai vaikkapa toisen työn lisäksi. Hurtti huumori kuuluu toimistoomme, joten meillä tulet viihtymään. Takaamme sinulle innostavan ja mukavan työpaikan, kannustavat myyntikilpailut ja hyvän palkkauksen. Lisäksi saat lehtiedun, koulutusajan palkan ym.

Osa-aikaisessa työsuhteessa voit tienata 300€ niin, että tulosi ei vaikuta työmarkkinatuen tai työttömyyspäivärahan suuruuteen. Tämän ylittävästä palkasta jokainen palkkana maksettu euro vähentää työttömyysetuutta 50 senttiä. Osa-aikaisen työn vastaanottaminen helpottuu myös 1.4. alkaen: palkkatulo vaikuttaa työttömyysetuuteen vasta sitten, kun palkka on maksettu. Myös asumistukea hakiessa tehdään Kelassa 300 euron ansiotulovähennys. Tämä tarkoittaa sitä, että henkilön tulona huomioidaan todellista tuloa pienempi tulo. Jos olet oikeutettu toimeentulotukeen, saat 150€ ansiotulovähennyksen kuukaudessa, tämä osa tulosta ei siis vaikuta toimeentulotuen määrään.

Toimistomme on avoinna arkisin klo 9.00 – 20.30. Voit siis työskennellä aamu- tai iltavuorossa. Opiskelijoille suunnittelemme työaikataulut sen mukaan, miten koulunkäynti antaa myöten.

Täytä oheinen työhakemus tai ota yhteyttä puhelimitse 045 1299 089 ja liity osaksi toimivaa ja rentoa työporukkaa.

Etämyynti

Mikäli sinulla on esim. kulkuyhteyksien vuoksi mahdoton työskennellä jossain Pasastar Oy:n toimistossa, tarjoamme mahdollisuuden toimia myös etänä omalta kotitoimistolta. Lue lisää linkistä Etämyynti