Työnhakijalle

Töitä tarjolla – tule voittajajoukkueeseen!

Me teemme Sinusta telemarkkinoinnin ammattilaisen rautaisella vuosien kokemuksella, annamme koulutuksen työhön ja opastamme myynnin salat. Työntekijämme käyttävät työssään tietokonetta, ja itse työskentely tapahtuu automaattista soittojärjestelmää  käyttämällä (Leaddesk), mikä mahdollistaa nopean soitto- ja tilauksenkäsittelytyön. Itse työ on siis mukavampaa, mielekkäämpää ja palkitsevampaa.

Voit tehdä työtä päätoimisesti tai vaikka opiskelun ohessa osa-aikaisena. Työnantajana olemme reilu ja luotettava yritys, arvostamme kaikkia työntekijöitämme ja huolehdimme myös Sinun viihtymisestäsi meillä. Meillä ei ketään jätetä yksin!

Osa-aikaisessa työsuhteessa voit tienata 300€ niin, että tulosi ei vaikuta työmarkkinatuen tai työttömyyspäivärahan suuruuteen. Tämän ylittävästä palkasta jokainen palkkana maksettu euro vähentää työttömyysetuutta 50 senttiä. Osa-aikaisen työn vastaanottaminen helpottuu myös 1.4. alkaen: palkkatulo vaikuttaa työttömyysetuuteen vasta sitten, kun palkka on maksettu. Myös asumistukea hakiessa tehdään Kelassa 300 euron ansiotulovähennys. Tämä tarkoittaa sitä, että henkilön tulona huomioidaan todellista tuloa pienempi tulo. Jos olet oikeutettu toimeentulotukeen, saat 150€ ansiotulovähennyksen kuukaudessa, tämä osa tulosta ei siis vaikuta toimeentulotuen määrään.

Etsimme myös jatkuvasti eteenpäin pyrkiviä myyntihenkisiä henkilöitä esimiestehtäviin koko Suomen alueelta.

Pasastar on vuonna 1987 perustettu alan suurimpiin lukeutuva telemarkkinointiyritys, tunnetuimmat myyntituotteemme ovat Suomen suosituimmat aikakausilehdet ja pääyhteistyökumppanimme ovat Sanoma Media Finland Oy,  A-lehdet ja Otavamedia.

Tutustu työntekijöiden etuihin Pasastarilla.

Etämyynti

Mikäli sinulla on esim. kulkuyhteyksien vuoksi mahdoton työskennellä jossain Pasastar Oy:n toimistossa, tarjoamme mahdollisuuden toimia myös etänä omalta kotitoimistolta. Lue lisää linkistä Etämyynti