Kotkan toimipiste

Vuorelankulma 2, 48100 Kotka
Puh. 045 874 7723, kotka@pasastar.fi

Koko-/osa-aikatyötä. Työaika: 6-30 h/vko.
Kiinteä tuntipalkka + tuloslisät + päiväbonus + lounasetu. Taloontulo bonus jopa 1500 €.

Pasastar on telemarkkinointialan laajin yritys Suomessa. Olemme toimineet yli 30 vuotta ja meillä on 17 toimipistettä. Pasastarilla voit työskennellä joko päätoimisesti tai osa-aikaisesti vaikka opiskelun ohessa. Työajat ovat sovittavissa muun aikataulusi mukaan.

Haet sitten kokoaikaista/osaaikaista tai kesätöitä niin lähetä hakemuksesi niin otamme yhteyttä sinuun.

Kotkan toimistomme sijaitsee Vuorelankulma 2:ssa. Toimistomme on nykyaikainen ja viihtyisä. Kesällä helteisiin tuo helpotusta tehokas ilmastointijärjestelmä. Nykyaikainen sähköinen soittojärjestelmä (Leaddesk)  tekee asiakaspalvelusta tehokasta ja miellyttävää. Asiakasrekisterit ja toimeksiannot tulevat suoraan tietokoneisiimme, joten sinun tarvitsee keskittyä vain asiakaspalveluun.

Työyhteisöömme kuuluu monen ikäisiä ihmisiä opiskelijoista eläkeläisiin. Meillä voit työskennellä kokopäiväisesti tai hankkia lisäansioita opiskelun, eläkkeen tai vaikkapa toisen työn lisäksi. Hurtti huumori kuuluu toimistoomme, joten meillä tulet viihtymään. Takaamme sinulle innostavan ja mukavan työpaikan, kannustavat myyntikilpailut ja hyvän palkkauksen. Lisäksi saat lehtiedun, koulutusajan palkan ym.

Toimistomme on avoinna arkisin klo 9.00 – 20.30. Voit siis työskennellä aamu- tai iltavuorossa. Opiskelijoille suunnittelemme työaikataulut sen mukaan, miten koulunkäynti antaa myöten.

Osa-aikaisessa työsuhteessa voit tienata 300€ niin, että tulosi ei vaikuta työmarkkinatuen tai työttömyyspäivärahan suuruuteen. Tämän ylittävästä palkasta jokainen palkkana maksettu euro vähentää työttömyysetuutta 50 senttiä. Osa-aikaisen työn vastaanottaminen helpottuu myös 1.4. alkaen: palkkatulo vaikuttaa työttömyysetuuteen vasta sitten, kun palkka on maksettu. Myös asumistukea hakiessa tehdään Kelassa 300 euron ansiotulovähennys. Tämä tarkoittaa sitä, että henkilön tulona huomioidaan todellista tuloa pienempi tulo. Jos olet oikeutettu toimeentulotukeen, saat 150€ ansiotulovähennyksen kuukaudessa, tämä osa tulosta ei siis vaikuta toimeentulotuen määrään.

Täytä oheinen työhakemus tai ota yhteyttä puhelimitse 045 874 7723 ja liity osaksi toimivaa ja rentoa työporukkaa.

Etämyynti

Mikäli sinulla on esim. kulkuyhteyksien vuoksi mahdoton työskennellä jossain Pasastarin toimistossa, tarjoamme mahdollisuuden toimia myös etänä omalta kotitoimistolta. Lue lisää linkistä Etämyynti