Kotkan toimipiste

Vuorelankulma 2, 48100 Kotka
Puh. 045 874 7723, kotka@pasastar.fi

Koko- tai osa-aikatyötä. Työaika: 6-30 h/vko.
Tuloksen mukaan kasvava tuntipalkka.
Lisäksi mahdollisuus päivä-/kuukausibonukseen.
Taloontulobonuksena 300€ S-ryhmän lahjakortti.

Pasastar on telemarkkinointialan laajin yritys Suomessa. Olemme toimineet yli 30 vuotta ja meillä on 13 toimipistettä. Pasastarilla voit työskennellä joko päätoimisesti tai osa-aikaisesti vaikka opiskelun ohessa. Työajat ovat sovittavissa muun aikataulusi mukaan.

Haet sitten kokoaikaista/osaaikaista tai kesätöitä niin lähetä hakemuksesi niin otamme yhteyttä sinuun.

Kotkan toimistomme sijaitsee Vuorelankulma 2:ssa. Toimistomme on nykyaikainen ja viihtyisä. Kesällä helteisiin tuo helpotusta tehokas ilmastointijärjestelmä. Nykyaikainen sähköinen soittojärjestelmä (LeadDesk)  tekee työstä tehokasta ja miellyttävää. Asiakasrekisterit ja toimeksiannot tulevat suoraan tietokoneisiimme, joten sinun tarvitsee keskittyä vain myyntiin.

Meillä voit työskennellä kokopäiväisesti tai hankkia lisäansioita opiskelun, eläkkeen tai vaikkapa toisen työn lisäksi. Takaamme sinulle innostavan ja mukavan työpaikan, kannustavat myyntikilpailut ja hyvän palkkauksen. Lisäksi saat lehtiedun, koulutusajan palkan yms.

Toimistomme on avoinna arkisin klo 9.00 – 20.30. Opiskelijoille suunnittelemme työaikataulut sen mukaan, miten koulunkäynti antaa myöten.

Täytä oheinen työhakemus tai ota yhteyttä puhelimitse 045 874 7723 ja liity osaksi toimivaa ja rentoa työporukkaa.

Etämyynti

Mikäli sinulla on esim. kulkuyhteyksien vuoksi mahdoton työskennellä jossain Pasastarin toimistossa, tarjoamme mahdollisuuden toimia myös etänä. Lue lisää linkistä Etämyynti