Oulun toimipiste

Kauppakortteli Pekuri, Torikatu 15 3. krs, 90100 Oulu
Puh. 050 466 1883, oulu@pasastar.fi

Koko- tai osa-aikatyötä. Työaika: 6-30 h/vko.
Tuloksen mukaan kasvava tuntipalkka.
Lisäksi mahdollisuus päivä-/kuukausibonukseen.
Taloontulobonuksena 300€ S-ryhmän lahjakortti.

Pasastar on telemarkkinointialan laajin yritys Suomessa. Olemme toimineet yli 30 vuotta ja meillä on 13 toimipistettä. Pasastarilla voit työskennellä joko päätoimisesti tai osa-aikaisesti esim. opiskelun ohessa. Työajat ovat sovittavissa muun aikataulusi mukaan.

Haemme Oulun toimipisteeseemme useita työntekijöitä.

Lähetä hakemus heti!

Meille on tärkeintä työntekijöidemme viihtyvyys, hyvä henki työpaikalla, sekä työsuhteiden pitkä-aikaisuus ja työntekijöiden hyvä palkkataso. Meillä on käytössä automaattinen soittojärjestelmä (LeadDesk), mikä mahdollistaa nopean soitto- ja tilauksenkäsittelytyön. Sinulle jää kaikki aika mukavaan ja tehokkaaseen myyntiin.

Toimistomme on avoinna arkisin klo 9.00-20.30. Opiskelunsa ohella työskentelevien kanssa suunnittelemme työvuorot miten opiskelu antaa myöden. Takaamme sinulle innostavan ja viihtyisän työpaikan, kannustavat myyntikilpailut, hyvän palkkauksen ja mukavat työkaverit. Lisäksi saat lehtiedun, koulutusajan palkan yms.

Täytä oheinen työhakemus ja liity osaksi rentoa työporukkaamme.

Etämyynti

Mikäli sinulla on esim. kulkuyhteyksien vuoksi mahdoton työskennellä jossain Pasastarin toimistossa, tarjoamme mahdollisuuden toimia myös etänä. Lue lisää linkistä Etämyynti

Pasastar Oulu Pasastar Oulu