Tule myyntineuvottelijaksi Pasastarille!

Etsitkö joustavaa työtä? Tarjoamme ennakkoluulottomille ja ahkerille tekijöille myyntitöitä

Etsimme puhelinmyyntityöhön tekijöitä. Meillä pääset myymään asiakkaiden arvostamia A-lehtien erilaisia lehtiä. Voit hakea ilman aiempaa kokemusta, sillä me koulutamme sinut tehtävään, tarjoamme myös etätyömahdollisuuden, jolloin voit itse valita milloin teet töitä: esimerkiksi iltaisin tai viikonloppuisin.

Hyppää hakemukseen

Tätä tarjoamme myyjillemme:

– Kilpailukykyinen tuloksen mukaan nouseva tuntipalkka

– Mahdollisuus 300€ taloontulobonukseen koeajan jälkeen

– Loistavat myynnin mukaan nousevat kuukausi- ja päiväbonukset, 150-1300€/kk

– Mielenkiintoiset jatkuvasti vaihtuvat kampanjat, jotka tekevät myynnistä helppoa

– Mahdollisuus etätöihin

 

Jätä hakemus

”Aloitin toimistoesimiehenä maaliskuun alussa paikallisessa Pasastarin toimistossa. Pasastarille tulin töihin viime vuoden marraskuussa ja päivääkään en vaihtaisi: oli huikean hyvä tuuri päästä työhön, jossa jokainen päivä on erilainen, mutta samalla tavalla mukava ja mahtava. Upeassa toimistossa kaikki on hienoa. Moccamasterimme porisee kodikkaasti ja joustavasti aamusta iltavuoroon.

– Henri-Markus Pieksämäeltä

Edellytämme sinulta

  • sujuvaa suomen kielen taitoa
  • olet vähintään 15 vuotias, etämyynnissä vähintään 18-vuotias

Tässä työssä saat mahdollisuuden kehittyä huippumyyjäksi, toivomme että olet pitkäjänteinen ja sopivan kunnianhimoinen sekä haluat kehittyä myyntineuvottelijana. Varustamme sinut parhailla työkaluilla, jotka auttavat sinua onnistumaan myyntineuvottelijana. Ystävällisyys ja asiantunteva palvelu ohjaa myyntityötämme. Noudatamme tinkimättömästi asiakaslähtöistä ja hyvää kaupantekotapaa.

Toimimme jo 11 paikkakunnalla. Tällä hetkellä haemme lisää työntekijöitä seuraaviin kaupunkeihin:

Helsinki, Hyvinkää, Joensuu, Jyväskylä, Kouvola, Kuopio, Lahti, Mikkeli, Pieksämäki, Seinäjoki ja Tampere.

LÄHETÄ HAKEMUS

Pasastar työnantajana

A-lehdet konserniin kuuluva Pasastar on yli 30 vuotta toiminut Suomen suurimpiin lukeutuva telemarkkinointiyritys. Tällä hetkellä meillä on 11 toimipistettä ympäri Suomen.

Meiltä saat kattavan koulutuksen työhön sekä tarvittavat työvälineet. Panostamme myös henkilöstömme jatkuvaan koulutukseen. Tuotteemme ovat Suomen suosituimmat A-lehtien lehdet.

Työnantajana olemme reilu ja luotettava yritys, arvostamme kaikkia työntekijöitämme ja huolehdimme myös työntekijöidemme viihtymisestäsi meillä.