Varkauden toimipiste

Kauppakatu 13 LH 3, 78200 Varkaus
Puh. 050 4639 095, varkaus@pasastar.fi

Koko-/osa-aikatyötä. Työaika: 6-40 h/vko.
Kiinteä tuntipalkka + tuloslisät + päiväbonus + lounasetu.

Pasastar on telemarkkinointialan laajin yritys Suomessa. Olemme toimineet vuodesta 1987 ja meillä on n. 21 toimipistettä. Pasastarilla voit työskennellä joko päätoimisesti tai osa-aikaisesti vaikka opiskelun ohessa. Työajat ovat sovittavissa muun aikataulusi mukaan.

Nykyaikaiset, tietokoneistetut, sähköiset soittojärjestelmät tekevät asiakaspalvelusta tehokasta ja miellyttävää. Asiakkasrekisterit tulevat suoraan toimeksiantajilta tietokoneisiimme, sinun tarvitsee keskittyä vain asiakaspalveluun.

Meillä voit työskennellä kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti, oman elämäntilanteesi mukaan. Työ siis soveltuu hyviä ansioita haluavalle tai mukavia lisätuloja kaipaavalle. Perehdytämme työhön ja annamme täyden tuen ja opastuksen työllesi, joten aikaisempi kokemus alalta ei ole välttämätön.

Osa-aikaisessa työsuhteessa voit tienata 300€ niin, että tulosi ei vaikuta työmarkkinatuen tai työttömyyspäivärahan suuruuteen. Tämän ylittävästä palkasta jokainen palkkana maksettu euro vähentää työttömyysetuutta 50 senttiä. Osa-aikaisen työn vastaanottaminen helpottuu myös 1.4. alkaen: palkkatulo vaikuttaa työttömyysetuuteen vasta sitten, kun palkka on maksettu. Myös asumistukea hakiessa tehdään Kelassa 300 euron ansiotulovähennys. Tämä tarkoittaa sitä, että henkilön tulona huomioidaan todellista tuloa pienempi tulo. Jos olet oikeutettu toimeentulotukeen, saat 150€ ansiotulovähennyksen kuukaudessa, tämä osa tulosta ei siis vaikuta toimeentulotuen määrään.

Takaamme sinulle innostavan ja mukavan työpaikan, hyvän yhteishengen, siistin sisätyön, kannustavat myyntikilpailut ja hyvän, kilpailukykyisen palkkauksen.

Täytä oheinen työhakemus tai ota yhteyttä puhelimitse 050 4639 095.

Etämyynti

Mikäli sinulla on esim. kulkuyhteyksien vuoksi mahdoton työskennellä jossain Pasastar Oy:n toimistossa, tarjoamme mahdollisuuden toimia myös etänä omalta kotitoimistolta. Lue lisää linkistä Etämyynti