Jyväskylän toimipiste

Puistokatu 2-4, 40100 Jyväskylä
Puh. 045 656 5015, taina.aho@pasastar.fi

Koko- tai osa-aikatyötä. Työaika: 15-30 h/vko.
Tuloksen mukaan kasvava tuntipalkka.
Lisäksi mahdollisuus päivä-/kuukausibonukseen sekä 300€ taloontulobonukseen.

Pasastar on telemarkkinointialan laajin yritys Suomessa. Olemme toimineet yli 30 vuotta ja meillä on 11 toimipistettä. Pasastarilla voit työskennellä joko päätoimisesti tai osa-aikaisesti vaikka opiskelun ohessa. Työajat ovat sovittavissa muun aikataulusi mukaan.

Jyväskylän toimisto perustettiin joulukuussa 2007. Alusta alkaen on työssämme näkynyt upea tekemisen meininki: meillä tehdään eikä meinata…

Olemme ylpeitä voidessamme tarjota työntekijöillemme alan tuoreimmat työvälineet. Meillä on käytössä automaattinen soittojärjestelmä (LeadDesk), mikä mahdollistaa nopean soitto- ja tilauksenkäsittelytyön. Sen ansiosta työ käy nopeammin ja mahdollistaa paremmat tulokset sekä ansiot! Myös keskeinen sijainti on saanut kiitosta.

Toimistomme henkilökunta on tunnettu kannustavasta ja mukavasta työilmapiiristä. Täällä ei ketään jätetä yksin puurtamaan! Uudet työntekijät koulutetaan ammattitaidolla ja täsmällisesti, eikä kokeneempiakaan unohdeta.

Toimintamme ajatuksena onkin, että työnteko on paitsi välttämätöntä, myös hauskaa. Ei siis mennä otsa kurtussa leivän perässä, vaan nautitaan työnteosta!

Mikäli olet vailla työtä, ota ihmeessä yhteyttä! Aiempi työkokemus alalta on sinulle toki etu, mutta samat mahdollisuudet ovat auki myös kokemattomille hakijoille.

Täytä oheinen työhakemus tai ota yhteyttä puhelimitse 045 6565 015 ja liity osaksi toimivaa ja rentoa työporukkaa.

Etämyynti

Mikäli sinulla on esim. kulkuyhteyksien vuoksi mahdoton työskennellä jossain Pasastarin toimistossa, tarjoamme mahdollisuuden toimia myös etänä. Lue lisää linkistä Etämyynti