Jyväskylän toimipiste

Ilmarisenkatu 7-9, 1.krs, 40100 Jyväskylä
Puh. 045 656 5015, jyvaskyla@pasastar.fi

Koko-/osa-aikatyötä. Työaika: 6-40 h/vko.
Kiinteä tuntipalkka + tuloslisät + päiväbonus + lounasetu.

Pasastar on telemarkkinointialan laajin yritys Suomessa. Olemme toimineet yli 30 vuotta ja meillä on n. 24 toimipistettä. Pasastarilla voit työskennellä joko päätoimisesti tai osa-aikaisesti vaikka opiskelun ohessa. Työajat ovat sovittavissa muun aikataulusi mukaan.

Jyväskylän toimisto perustettiin joulukuussa 2007. Alusta alkaen on työssämme näkynyt upea tekemisen meininki: meillä tehdään eikä meinata…

Olemme ylpeitä voidessamme tarjota työntekijöillemme alan tuoreimmat työvälineet. Meillä on käytössä automaattinen soittojärjestelmä (Leaddesk), mikä mahdollistaa nopean soitto- ja tilauksenkäsittelytyön. Sen ansiosta työ käy nopeammin ja mahdollistaa paremmat tulokset sekä ansiot! Myös keskeinen sijainti on saanut kiitosta.

Toimistomme henkilökunta on tunnettu kannustavasta ja mukavasta työilmapiiristä. Täällä ei ketään jätetä yksin puurtamaan! Uudet työntekijät koulutetaan ammattitaidolla ja täsmällisesti, eikä kokeneempiakaan asiakaspalvelijoita unohdeta, vaan he tietävät voivansa tukeutua tarvittaessa toisiinsa.

Toimintamme ajatuksena onkin, että työnteko on paitsi välttämätöntä, myös hauskaa. Ei siis mennä otsa kurtussa leivän perässä, vaan nautitaan työnteosta!

Mikäli olet vailla työtä, ota ihmeessä yhteyttä, ja kerron sinulle lisää mahdollisuuksistasi! Aiempi työkokemus alalta on sinulle toki etu, mutta samat mahdollisuudet ovat auki myös kokemattomille hakijoille.

Osa-aikaisessa työsuhteessa voit tienata 300€ niin, että tulosi ei vaikuta työmarkkinatuen tai työttömyyspäivärahan suuruuteen. Tämän ylittävästä palkasta jokainen palkkana maksettu euro vähentää työttömyysetuutta 50 senttiä. Osa-aikaisen työn vastaanottaminen helpottuu myös 1.4. alkaen: palkkatulo vaikuttaa työttömyysetuuteen vasta sitten, kun palkka on maksettu. Myös asumistukea hakiessa tehdään Kelassa 300 euron ansiotulovähennys. Tämä tarkoittaa sitä, että henkilön tulona huomioidaan todellista tuloa pienempi tulo. Jos olet oikeutettu toimeentulotukeen, saat 150€ ansiotulovähennyksen kuukaudessa, tämä osa tulosta ei siis vaikuta toimeentulotuen määrään.

Täytä oheinen työhakemus tai ota yhteyttä puhelimitse 045 6565 015 ja liity osaksi toimivaa ja rentoa työporukkaa.