Tampereen toimipiste

Hämeenkatu 13 B, 4.krs, 33100 Tampere
Puh. 050 5271 916, tampere@pasastar.fi

Koko- tai osa-aikatyötä. Työaika: 6-30 h/vko.
Tuloksen mukaan kasvava tuntipalkka.
Lisäksi mahdollisuus päivä-/kuukausibonukseen.
Taloontulobonuksena 300€ S-ryhmän lahjakortti.

Pasastar on telemarkkinointialan laajin yritys Suomessa. Olemme toimineet yli 30 vuotta ja meillä on 13 toimipistettä. Pasastarilla voit työskennellä joko päätoimisesti tai osa-aikaisesti vaikka opiskelun ohessa. Työajat ovat sovittavissa muun aikataulusi mukaan.

Pasastarin Tampereen toimipiste avattiin maaliskuussa 2013. Toimistomme sijaitsee loistavalla paikalla ydinkeskustassa. Tilamme on ilmastoitu, viihtyisä, käytännöllinen ja täysin tietokoneistettu.

Meille on tärkeintä työntekijöidemme viihtyvyys ja hyvä palkkataso. Käytössäsi on automaattinen soittojärjestelmä (LeadDesk), mikä mahdollistaa nopean soitto- ja tilauksenkäsittelytyön. Sinulle jää kaikki aika mukavaan ja tehokkaaseen myyntiin.

Toimistomme on avoinna arkisin klo 9.00-20.30. Työvuorosi voit tehdä siis joko aamu- tai iltavuorossa.

Opiskelunsa ohella työskentelevien kanssa suunnittelemme työvuorot miten opiskelu antaa myöden. Takaamme sinulle innostavan ja viihtyisän työpaikan, kannustavat myyntikilpailut, hyvän palkkauksen ja mukavat työkaverit. Lisäksi saat lehtiedun, koulutusajan palkan yms.

Täytä oheinen hakemus ja liity osaksi osaavaa työporukkaamme!

Etämyynti

Mikäli sinulla on esim. kulkuyhteyksien vuoksi mahdoton työskennellä jossain Pasastarin toimistossa, tarjoamme mahdollisuuden toimia myös etänä. Lue lisää linkistä Etämyynti