Tampereen toimipiste

Pellavatehtaankatu 8 E, 5. krs, 33100 Tampere
Puh.044 750 0790, samuli.siponen@pasastar.fi

Koko- tai osa-aikatyötä. Työaika: 15-30 h/vko.
Tuloksen mukaan kasvava tuntipalkka.
Lisäksi mahdollisuus päivä-/kuukausibonukseen sekä 300€ taloontulobonukseen.

Pasastar on telemarkkinointialan laajin yritys Suomessa. Olemme toimineet yli 30 vuotta ja meillä on 11 toimipistettä. Pasastarilla voit työskennellä joko päätoimisesti tai osa-aikaisesti vaikka opiskelun ohessa. Työajat ovat sovittavissa muun aikataulusi mukaan.

Pasastarin Tampereen toimipiste perustettiin maaliskuussa 2013. Toimistomme sijaitsee loistavalla paikalla ydinkeskustassa. Tilamme on ilmastoitu, viihtyisä, käytännöllinen ja täysin tietokoneistettu.

Meille on tärkeintä työntekijöidemme viihtyvyys ja hyvä palkkataso. Käytössäsi on automaattinen soittojärjestelmä (LeadDesk), mikä mahdollistaa nopean soitto- ja tilauksenkäsittelytyön. Sinulle jää kaikki aika mukavaan ja tehokkaaseen myyntiin.

Toimistomme on avoinna arkisin klo 9.00-15.00.

Opiskelunsa ohella työskentelevien kanssa suunnittelemme työvuorot miten opiskelu antaa myöden. Takaamme sinulle innostavan ja viihtyisän työpaikan, kannustavat myyntikilpailut, hyvän palkkauksen ja mukavat työkaverit. Lisäksi saat lehtiedun, koulutusajan palkan yms.

Täytä oheinen hakemus ja liity osaksi osaavaa työporukkaamme!!

Etämyynti

Mikäli sinulla on esim. kulkuyhteyksien vuoksi mahdoton työskennellä jossain Pasastarin toimistossa, tarjoamme mahdollisuuden toimia myös etänä. Lue lisää linkistä Etämyynti