Lahden toimipiste

Aleksanterinkatu 1, 2. krs, 15110 Lahti
Puh. 046 9224 558, lahti@pasastar.fi

Koko-/osa-aikatyötä. Työaika: 6-40 h/vko.
Kiinteä tuntipalkka + tuloslisät + päiväbonus + lounasetu.

Toimistomme sijaitsee ydinkeskustassa, Aleksanterinkadun alkupäässä. Avainsana lehtimyynnissämme on ystävällinen ja asiantunteva palvelu. Noudatamme tinkimättömästi asiakaslähtöistä ja hyvää kaupantekotapaa. Satsaamme myös työntekijöiden jatkuvaan koulutukseen.

Meillä on käytössä automaattinen soittojärjestelmä (Leaddesk), mikä mahdollistaa nopean soitto- ja tilauksenkäsittelytyön.

Lehtiä luetaan paljon ja lukijamäärät ovat olleet jatkuvassa nosteessa viime vuosina. On ilo tarjota asiakkaille laadukkaita ja tunnettuja lehtiä luettavaksi edulliseen hintaan.

Työntekijöiden jaksamiseen on Lahdessa kiinnitetty erityistä huomiota. Toimisto on viihtyisästi kalustettu ja siisteyteen kiinnitetään erityistä huomiota. Keittiöstä löytyy kahviautomaatti, hella, jääkaappipakastin, mikro ja tiskikone jotka kaikki ovat vapaasti työntekijöiden käytettävissä. Lahden toimisto on myös varustettu tehokkaalla ilmastoinnilla joka myös osaltaan luo työmukavuutta.

Työntekijöille järjestetään ympäri vuoden isoja ja pieniä myyntikilpailuja, joissa palkintona voi olla joko upea ulkomaan matka parhaiden myyjien kanssa tai vaikkapa kodinkone tai polkupyörä. Hemmottelemme myyjiä myös pienemmillä päiväpalkinnoilla. Myyjillä on myös tarjolla lehtietu joka takaa, että kotona on aina luettavaa koko perheelle. Meiltä saat myös koulutusajan palkan.

Toimistollamme on monen ikäisiä myyntineuvottelijoita opiskelijoista eläkeläisiin. Ikä on meille vain luku. Persoona ja halu työskennellä myynnin parissa antaa avaimet hyviin ansioihin. Meillä voit työvuorosi tehdä arkisin aamu- tai iltavuoroissa ja myös lauantaisin meillä on mahdollista työskennellä aamuvuorossa.

Opiskelijoille räätälöimme työvuorot niin, että opiskelulle jää aikaa ja työnteko on leppoisaa opiskelun ohella.

Osa-aikaisessa työsuhteessa voit tienata 300€ niin, että tulosi ei vaikuta työmarkkinatuen tai työttömyyspäivärahan suuruuteen. Tämän ylittävästä palkasta jokainen palkkana maksettu euro vähentää työttömyysetuutta 50 senttiä. Osa-aikaisen työn vastaanottaminen helpottuu myös 1.4. alkaen: palkkatulo vaikuttaa työttömyysetuuteen vasta sitten, kun palkka on maksettu. Myös asumistukea hakiessa tehdään Kelassa 300 euron ansiotulovähennys. Tämä tarkoittaa sitä, että henkilön tulona huomioidaan todellista tuloa pienempi tulo. Jos olet oikeutettu toimeentulotukeen, saat 150€ ansiotulovähennyksen kuukaudessa, tämä osa tulosta ei siis vaikuta toimeentulotuen määrään.

Tule tekemään innostavaa ja motivoimaa työtä asiakkaiden arvostamien tuotteiden parissa. Täytä oheinen hakemus tai ota yhteyttä puhelimitse 046 9224 558 ja liity osaksi toimivaa ja mukavaa työporukkaamme.

Pasastar Lahti Aleksanterinkatu