Lahden toimipiste

Vuorikatu 35 D, sisäpiha. 1 krs, 15100 Lahti
Puh. 046 9224 558, mikko.ojutkangas@pasastar.fi

Koko- tai osa-aikatyötä. Työaika: 15-30 h/vko.
Tuloksen mukaan kasvava tuntipalkka.
Lisäksi mahdollisuus päivä-/kuukausibonukseen sekä 300€ taloontulobonukseen.

Toimistomme sijaitsee ydinkeskustassa, Vuorikadulla. Avainsana lehtimyynnissämme on ystävällinen ja asiantunteva palvelu. Noudatamme tinkimättömästi asiakaslähtöistä ja hyvää kaupantekotapaa. Satsaamme myös työntekijöiden jatkuvaan koulutukseen.

Meillä on käytössä automaattinen soittojärjestelmä (LeadDesk), mikä mahdollistaa nopean soitto- ja tilauksenkäsittelytyön.

Työntekijöiden jaksamiseen on Lahdessa kiinnitetty erityistä huomiota. Toimisto on viihtyisästi kalustettu ja siisteyteen kiinnitetään erityistä huomiota. Keittiöstä löytyy kahvin- ja vedenkeitin, jääkaappipakastin ja mikro jotka kaikki ovat vapaasti työntekijöiden käytettävissä.

Työntekijöille järjestetään ympäri vuoden myyntikilpailuja, joissa palkintona voi olla joko upea ulkomaanmatka, kodinkone tai rahaa. Hemmottelemme myyjiä myös pienemmillä päiväpalkinnoilla. Myyjillä on myös tarjolla lehtietu, joka takaa, että kotona on aina luettavaa koko perheelle. Meiltä saat myös koulutusajan palkan.

Toimistollamme on monen ikäisiä myyntineuvottelijoita opiskelijoista eläkeläisiin.  Persoona ja halu työskennellä myynnin parissa antavat avaimet hyviin ansioihin. Meillä voit työskennellä koko- tai osa-aikaisesti, myös lauantait ovat hyviä myyntipäiviä.

Opiskelijoille räätälöimme työvuorot niin, että opiskelulle jää aikaa ja työnteko on leppoisaa opiskelun ohella.

Tule tekemään innostavaa ja motivoimaa työtä asiakkaiden arvostamien tuotteiden parissa. Täytä oheinen hakemus tai ota yhteyttä puhelimitse 046 9224 558 ja liity osaksi toimivaa ja mukavaa työporukkaamme.

Etämyynti

Mikäli sinulla on esim. kulkuyhteyksien vuoksi mahdoton työskennellä jossain Pasastarin toimistossa, tarjoamme mahdollisuuden toimia myös etänä. Lue lisää linkistä Etämyynti