Pasastar Avoimet työpaikat

Meillä voit työskennellä osa-aikaisesti, kokopäiväisesti tai etätöissä. Koulutamme työhön, joten et tarvitse aiempaa kokemusta. Kesätyöhaut myös avoinna!

Etsimme myyntineuvottelijoita usealle paikkakunnalle. Täytä työhakemus heti!

Pasastar on yli 30 vuotta toiminut alan suurimpiin lukeutuva telemarkkinointiyritys. Pasastarilla on 17 toimipistettä eri puolella Suomessa. Meiltä saat kattavan opastuksen/koulutuksen työhön sekä tarvittavat työvälineet. Panostamme myös työntekijöiden jatkuvaan koulutukseen. Myyntituotteemme ovat Suomen suosituimmat A-Lehtien aikakausilehdet.

Palkkaamme nyt kaikenikäisiä henkilöitä niin päätoimisesti kuin lisäansioita osa-aikaisesti hankkivia! Olet sitten eläkkeellä, opiskelija tai muuten työtä vailla, katso sinua lähinnä oleva toimisto ja lähetä hakemus. Voit työskennellä joko päivä- tai iltavuorossa omien aikataulujesi mukaan.

Jos sinulla on esim. kulkuyhteyksien vuoksi mahdoton työskennellä jossain Pasastarin toimistossa, tarjoamme mahdollisuuden toimia myös etänä omalta kotitoimistolta. Etämyynnissä edellytämme 18 vuoden ikää. Tarjoamme erittäin kilpailukykyisen palkkauksen.

Työnantajana olemme reilu ja luotettava yritys, arvostamme kaikkia työntekijöitämme ja huolehdimme myös työntekijöidemme viihtymisestäsi meillä.

Tarjoamme sinulle

  • Kiinteä tuntipalkka + tuloslisät + päiväbonus + lounasetu
  • Taloontulo bonus jopa 1500 €
  • Automaattinen soittojärjestelmä (Leaddesk) – nopeampi soitto- ja tilaustenkäsittelytyö
  • Koulutuksen tehtävään – aiempaa kokemusta ei tarvita
  • Joustavat työajat, voit työskennellä joko päivä- tai iltavuorossa omien aikataulujesi mukaan
  • Viihtyisät toimitilat
  • Hyvät mahdollisuudet uralla etenemiseen

Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa, 15 vuoden ikää ja etämyynnissä 18 vuoden ikää.

Jos sinulla ei ole aikaisempaa kokemusta alalta, niin pääset työskentelemään etänä kotitoimistoltasi, kun olet käynyt lyhyen harjoittelujakson sinua lähimpänä olevalla toimistolla.